Biler & Campingvogne

Bornholm

CITROËN VÆRKSTEDSKONTO
- Betaling i små rater UDEN ekstra omkostninger


CITROËN VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Citroën Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr

– selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

SÅDAN GØR DU – HELT ENKELT

Du kan oprette kontoen online hjemmefra eller på værkstedet. I begge tilfælde skal du bruge NemID.

Ansøger du online, starter du med at vælge beløb og trykker ”Start ansøgning”. 
Så logger du ind med NemID, udfylder ansøgningen og indsender den.

Du får svar på din ansøgning på få minutter, og når du er godkendt, oprettes kontoen straks, du underskriver aftalen i e-Boks med NemID, og din konto er klar til brug på alle autoriserede Citroën-værksteder. Du skal blot vælge, om du vil betale over 10 eller 20 måneder.

ANSØG HER

Koster det virkelig ikke noget?

Det er gratis at have kontoen. Der er ingen renter eller gebyrer forbundet. Du skal kun betale det beløb, du køber for. Eneste forskel fra et kontantkøb er, at du i stedet betaler prisen i mindre rater over 10 eller 20 måneder. Rent praktisk, så fungerer kontoen som en kredit hos Nordea. Når du opretter kontoen, godkender Nordea dig til at kunne købe for det beløb, du søger om, og så betale beløbet i mindre rater. Du vil derfor også se, at den aftale du indgår om kontoen, er en aftale med Nordea. Og det er derfor, at der står ”Jeg vil gerne låne” på ansøgningsboksen. Køber du ikke noget, så bruger du ikke af din kredit, og så skal du ikke betale noget. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.


  • Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
  • Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun købsprisen:
    0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr*
  • Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
  • Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter

LÅNEEKSEMPLER

Kontantpris Betaling over 10 mdr. Betaling over 20 mdr.
2.000 kr. 200 kr. 100 kr.
6.000 kr. 600 kr. 300 kr.
10.000 kr. 1.000 kr. 500 kr.
16.000 kr. 1.600 kr. 800 kr.
20.000 kr. 2.000 kr. 1.000 kr.
40.000 kr. 4.000 kr. 2.000 kr.

I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP er 0,00 %. De samlede omkostninger er 0 kr.  Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris.  Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice.Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år. CitroënVærkstedskonto er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.


SERVICE
Bestil tid til det obligatoriske serviceeftersyn-, vintertjek el. lign. så snart behovet opstår. Betalingen dækker du blot via Citroën Værkstedskonto i mindre rater over 10 eller 20 måneder. Du er derfor hele tiden trygt og sikkert kørerende uden at skulle betale ekstra.
REPARATIONER
Bliver det nødvendigt at udføre reparationer på bilen, så brug Citroën Værkstedskonto. Book blot tid på værkstedet, og bliv køreklar med det samme. Regningen betaler du efterfølgende i rater – helt uden ekstra omkostninger.
DÆKSKIFTE
Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt, at køre sommer og vinter i møde med de helt rigtige dæk. Både dækkene og den tid værkstedet skal bruge på dækskiftet, kan du blot afregne via Citroën Værkstedskonto. Book i god tid, betal i rater og vær' hele tiden klar til en ny årstid.
EKSTRAUDSTYR
Sæt endnu en streg under køreglæden med det ekstraudstyr, du drømmer om. Hvad enten det er nye alufælge, anhængertræk, tagbøjler eller andet relevant tilbehør, så kan du betale med Citroën Værkstedskonto uden ekstra omkostninger over 10 eller 20 måneder.

BOOK SERVICE